Vispannetje met zalm en kabeljauw
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vispannetje met zalm en kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers uit de zee

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de scampi's van kop tot staart in en verwijder het zwarte darmkanaal.

    Snij de venkel in reepjes. Pel de ui en snij fijn. Snij de paprika in stukjes. Pel en hak de knoflookteentjes.

  2. 2

    Fruit de ui glazig in de olijfolie. Doe er de paprika's, de venkel en de knoflook bij. Roerbak 1 minuut.

  3. 3

    Blus met de visfumet. Breng aan de kook, dek af en laat 10 minuten zacht koken, tot de groenten beetgaar zijn.

  4. 4

    Doe er de room en de pernod bij. Breng weer tot tegen de kook aan. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Leg er de gekruide zalm en de gekruide kabeljauw bij. Laat 4 minuten onafgedekt sudderen tegen de kook aan. Doe er de scampi's bij. Laat nog 2 minuten sudderen tegen de kook aan, of tot ze dieproze en dus gaar zijn.

  6. 6

    Werk af met verse dile. Serveer goed heet, met rijst, aardappelen of brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de scampi's van kop tot staart in en verwijder het zwarte darmkanaal.

    Snij de venkel in reepjes. Pel de ui en snij fijn. Snij de paprika in stukjes. Pel en hak de knoflookteentjes.

  2. 2

    Fruit de ui glazig in de olijfolie. Doe er de paprika's, de venkel en de knoflook bij. Roerbak 1 minuut.

  3. 3

    Blus met de visfumet. Breng aan de kook, dek af en laat 10 minuten zacht koken, tot de groenten beetgaar zijn.

  4. 4

    Doe er de room en de pernod bij. Breng weer tot tegen de kook aan. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Leg er de gekruide zalm en de gekruide kabeljauw bij. Laat 4 minuten onafgedekt sudderen tegen de kook aan. Doe er de scampi's bij. Laat nog 2 minuten sudderen tegen de kook aan, of tot ze dieproze en dus gaar zijn.

  6. 6

    Werk af met verse dile. Serveer goed heet, met rijst, aardappelen of brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.