Recept

Kip pikant

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hot hot hot

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de rode pepertjes en het sjalotje fijn.

    Hak de kruiden. 

    Verwam de oven voor op 200°C

  2. 2

    Voeg er 2 el gehakte koriander, een geperst teentje knoflook, 5 à 6 el olijfolie en het sap van 1 limoen bij de gensipperde pepertjes en het gesnipperde sjalotje.

  3. 3

    Breng op smaak met zout en een snuifje komijnpoeder. Schenk deze marinade over 4 kippenbouten en braad ze 40 à 45 minuten in de oven.

  4. 4

    Lepel er regelmatig de marinade over. Serveer met sla en partjes citroen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip pikant

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!