Recept

Kip pikant

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hot hot hot

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de rode pepertjes en het sjalotje fijn.

    Hak de kruiden. 

    Verwam de oven voor op 200°C

  2. 2

    Voeg er 2 el gehakte koriander, een geperst teentje knoflook, 5 à 6 el olijfolie en het sap van 1 limoen bij de gensipperde pepertjes en het gesnipperde sjalotje.

  3. 3

    Breng op smaak met zout en een snuifje komijnpoeder. Schenk deze marinade over 4 kippenbouten en braad ze 40 à 45 minuten in de oven.

  4. 4

    Lepel er regelmatig de marinade over. Serveer met sla en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip pikant

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!