Macarons met foie gras en appel-balsamicodip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Macarons met foie gras en appel-balsamicodip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook het gevogeltefond, appelsap, balsamico en suiker zachtjes in tot een siroop. 

  2. 2

    Kruid af met peper en zout en laat afkoelen.

  3. 3

    Serveer als dip bij de macarons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook het gevogeltefond, appelsap, balsamico en suiker zachtjes in tot een siroop. 

  2. 2

    Kruid af met peper en zout en laat afkoelen.

  3. 3

    Serveer als dip bij de macarons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.