Frittata van aardappelen met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frittata van aardappelen met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere vervanging voor een gewone boterham

bereiding
  1. 1

    Snij de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze in drie eetlepels olie. Blus met de bouillon en laat koken tot bijna alle bouillon verdampt is.

  2. 2

    Zet het vuur zachter en voeg de resterende olie toe. Voeg de uiringen en de selder toe, kruid met tijm, oregano, peper en zout. Roerbak tot de groenten beetgaar zijn.

  3. 3

    Voeg de spinazieblaadjes toe en roer tot ze geslonken zijn. Klop de eieren los, giet ze over de spinazieblaadjes en bestrooi daarna met de parmezaanse kaas.

  4. 4

    Laat 10 minuten bakken tot het ei bijna gestold is. Zet nog even onder de grill tot de kaas gratineert.

  5. 5

    Serveer warm met een salade van rucola, tomaat en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze in drie eetlepels olie. Blus met de bouillon en laat koken tot bijna alle bouillon verdampt is.

  2. 2

    Zet het vuur zachter en voeg de resterende olie toe. Voeg de uiringen en de selder toe, kruid met tijm, oregano, peper en zout. Roerbak tot de groenten beetgaar zijn.

  3. 3

    Voeg de spinazieblaadjes toe en roer tot ze geslonken zijn. Klop de eieren los, giet ze over de spinazieblaadjes en bestrooi daarna met de parmezaanse kaas.

  4. 4

    Laat 10 minuten bakken tot het ei bijna gestold is. Zet nog even onder de grill tot de kaas gratineert.

  5. 5

    Serveer warm met een salade van rucola, tomaat en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.