Pad thai
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pad thai

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Thaise klassieker

bereiding
  1. 1

    Week de rijstnoedels in heet water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken.

  2. 2

    Verwarm de vissaus met de tamarindepasta. Voeg er de suiker aan toe en roer om. Hou apart.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Snij de kipfilet in stukken. Bak de knoflook glazig in een wok met hete olie en voeg er de kip aan toe. Bak ze gaar en voeg er dan de uitgelekte noedels aan toe.

  4. 4

    Doe de saus erbij in de pan en schep om. Roer er dan de losgeklopte eieren door. Kruid met chilipoeder en doe er de gehakte pindanoten bij.

  5. 5

    Voeg net voor het serveren de sojascheuten en de gesnipperde bieslook toe. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de rijstnoedels in heet water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken.

  2. 2

    Verwarm de vissaus met de tamarindepasta. Voeg er de suiker aan toe en roer om. Hou apart.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Snij de kipfilet in stukken. Bak de knoflook glazig in een wok met hete olie en voeg er de kip aan toe. Bak ze gaar en voeg er dan de uitgelekte noedels aan toe.

  4. 4

    Doe de saus erbij in de pan en schep om. Roer er dan de losgeklopte eieren door. Kruid met chilipoeder en doe er de gehakte pindanoten bij.

  5. 5

    Voeg net voor het serveren de sojascheuten en de gesnipperde bieslook toe. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.