Kreeft met groentejulienne
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kreeft met groentejulienne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Start je kerstmenu luxueus

bereiding
  1. 1

    Snij de kreeften doormidden en haal het vlees eruit.

  2. 2

    Maak de dressing. Pel en snipper de knoflook. Snipper de chilipepertjes (zonder de zaadjes). Meng ze met knoflook, limoensap, de vissaus en de rijstazijn. Breng op smaak met suiker.

  3. 3

    Maak prei, wortelen en selder schoon. Snij ze in julienne. Blancheer ze samen enkele minuten in gezouten kokend water. Laat schrikken in ijskoud water en uitlekken.

  4. 4

    Breng de groentemix op smaak met peper, zout en lavas. Schep er de sesamolie en rijstazijn door.

  5. 5

    Verdeel de groenten over diepe borden en leg er het kreeftenvlees en een kreeftenschaar bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kreeften doormidden en haal het vlees eruit.

  2. 2

    Maak de dressing. Pel en snipper de knoflook. Snipper de chilipepertjes (zonder de zaadjes). Meng ze met knoflook, limoensap, de vissaus en de rijstazijn. Breng op smaak met suiker.

  3. 3

    Maak prei, wortelen en selder schoon. Snij ze in julienne. Blancheer ze samen enkele minuten in gezouten kokend water. Laat schrikken in ijskoud water en uitlekken.

  4. 4

    Breng de groentemix op smaak met peper, zout en lavas. Schep er de sesamolie en rijstazijn door.

  5. 5

    Verdeel de groenten over diepe borden en leg er het kreeftenvlees en een kreeftenschaar bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.