Recept

Boerenkoolsalade met knapperige aardappelsliertjes en gerookte vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de boerenkool schoon en snij in repen. Spoel de selder en snij in schuine stukken. Snipper de lente-ui. Kneus de knoflook en de chilipepers.

  2. 2

    Meng de knoflook en chili met limoensap, de vissaus, de suiker en 2 eetlepels water in een grote kom. Laat 5 minuten staan.

  3. 3

    Schep de knoflook en chilipepers uit de marinade. Doe de boerenkool, de selder, de lente-ui en vers kruiden in de kom. Zet koel weg.

  4. 4

    Schil de aardappel en rasp in sliertjes. Frituur de aardappelslierten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

  5. 5

    Verdeel de salade over kommen. Leg er was stukjes gerookte vis op. Bestrooi met aardappelsnippers en zonnebloempitten.

  6. 6

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boerenkoolsalade met knapperige aardappelsliertjes en gerookte vis

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!