Recept

Koude visschotel van gerookte vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op een koude schotel.

bereiding
  1. 1

    Maak de remouladesaus. Pel de sjalot en snipper hem heel fijn. Hak de peterselie en bieslook fijn. Hak de kappertjes en augurkjes fijn.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd, de sjalot, 2 eetlepels peterselie, 1 eetlepel bieslook, de kappertjes en de augurkjes en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de komkommer en de citroen en snij ze in fijne plakjes. Leg de plakjes afwisselend op de rand van een schotel.

  4. 4

    Leg de vis op de schotel en werk af met de remouladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koude visschotel van gerookte vis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Maak de remouladesaus. Pel de sjalot en snipper hem heel fijn. Hak de peterselie en bieslook fijn. Hak de kappertjes en augurkjes fijn.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd, de sjalot, 2 eetlepels peterselie, 1 eetlepel bieslook, de kappertjes en de augurkjes en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de komkommer en de citroen en snij ze in fijne plakjes. Leg de plakjes afwisselend op de rand van een schotel.

  4. 4

    Leg de vis op de schotel en werk af met de remouladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!