Koude visschotel van gerookte vis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Koude visschotel van gerookte vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op een koude schotel.

bereiding
  1. 1

    Maak de remouladesaus. Pel de sjalot en snipper hem heel fijn. Hak de peterselie en bieslook fijn. Hak de kappertjes en augurkjes fijn.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd, de sjalot, 2 eetlepels peterselie, 1 eetlepel bieslook, de kappertjes en de augurkjes en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de komkommer en de citroen en snij ze in fijne plakjes. Leg de plakjes afwisselend op de rand van een schotel.

  4. 4

    Leg de vis op de schotel en werk af met de remouladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de remouladesaus. Pel de sjalot en snipper hem heel fijn. Hak de peterselie en bieslook fijn. Hak de kappertjes en augurkjes fijn.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd, de sjalot, 2 eetlepels peterselie, 1 eetlepel bieslook, de kappertjes en de augurkjes en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de komkommer en de citroen en snij ze in fijne plakjes. Leg de plakjes afwisselend op de rand van een schotel.

  4. 4

    Leg de vis op de schotel en werk af met de remouladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.