Recept

Koude visschotel van gerookte vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op een koude schotel.

bereiding
  1. 1

    Maak de remouladesaus. Pel de sjalot en snipper hem heel fijn. Hak de peterselie en bieslook fijn. Hak de kappertjes en augurkjes fijn.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd, de sjalot, 2 eetlepels peterselie, 1 eetlepel bieslook, de kappertjes en de augurkjes en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de komkommer en de citroen en snij ze in fijne plakjes. Leg de plakjes afwisselend op de rand van een schotel.

  4. 4

    Leg de vis op de schotel en werk af met de remouladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koude visschotel van gerookte vis

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!