Witloofsalade met radicchio en eendenborst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witloofsalade met radicchio en eendenborst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalig voorgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Leg de kerstomaten (met kroontje) in een ovenschaal. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ze 5 minuten in de oven.

  3. 3

    Roer een vinaigrette van de sesamolie en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij het witloof en de radicchio in stukjes. Maak aan met de vinaigrette.

  5. 5

    Verdeel de salade over de borden en werk af met plakjes gerookte eendenborst, tomaatjes en verkruimelde speculaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Leg de kerstomaten (met kroontje) in een ovenschaal. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ze 5 minuten in de oven.

  3. 3

    Roer een vinaigrette van de sesamolie en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij het witloof en de radicchio in stukjes. Maak aan met de vinaigrette.

  5. 5

    Verdeel de salade over de borden en werk af met plakjes gerookte eendenborst, tomaatjes en verkruimelde speculaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.