Recept

Papillot met nieuwe aardappeltjes, zalm en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 vierkanten van 30x30 cm uit bakpapier.

  2. 2

    Spoel de aardappelen grondig. Snij ze met de mandoline in dunne plakjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  3. 3

    Leg op het midden van elk vel bakpapier wat plakjes aardappel. Leg er een stukje zalm op, en verdeel er de broccoli over.

  4. 4

    Smelt de boter, doe de citroenschil en de bieslook erbij. Kruid met peper en zout. Lepel de citroenboter over de vis.

  5. 5

    Vouw de papillotten goed dicht en leg ze op een bakplaat, met de sluiting naar boven. Zet 20 min in de oven. Laat ze 5 min afkoelen alvorens de pakketjes te openen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Papillot met nieuwe aardappeltjes, zalm en broccoli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 vierkanten van 30x30 cm uit bakpapier.

  2. 2

    Spoel de aardappelen grondig. Snij ze met de mandoline in dunne plakjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  3. 3

    Leg op het midden van elk vel bakpapier wat plakjes aardappel. Leg er een stukje zalm op, en verdeel er de broccoli over.

  4. 4

    Smelt de boter, doe de citroenschil en de bieslook erbij. Kruid met peper en zout. Lepel de citroenboter over de vis.

  5. 5

    Vouw de papillotten goed dicht en leg ze op een bakplaat, met de sluiting naar boven. Zet 20 min in de oven. Laat ze 5 min afkoelen alvorens de pakketjes te openen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!