Papillot met nieuwe aardappeltjes, zalm en broccoli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot met nieuwe aardappeltjes, zalm en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 vierkanten van 30x30 cm uit bakpapier.

  2. 2

    Spoel de aardappelen grondig. Snij ze met de mandoline in dunne plakjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  3. 3

    Leg op het midden van elk vel bakpapier wat plakjes aardappel. Leg er een stukje zalm op, en verdeel er de broccoli over.

  4. 4

    Smelt de boter, doe de citroenschil en de bieslook erbij. Kruid met peper en zout. Lepel de citroenboter over de vis.

  5. 5

    Vouw de papillotten goed dicht en leg ze op een bakplaat, met de sluiting naar boven. Zet 20 min in de oven. Laat ze 5 min afkoelen alvorens de pakketjes te openen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 vierkanten van 30x30 cm uit bakpapier.

  2. 2

    Spoel de aardappelen grondig. Snij ze met de mandoline in dunne plakjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  3. 3

    Leg op het midden van elk vel bakpapier wat plakjes aardappel. Leg er een stukje zalm op, en verdeel er de broccoli over.

  4. 4

    Smelt de boter, doe de citroenschil en de bieslook erbij. Kruid met peper en zout. Lepel de citroenboter over de vis.

  5. 5

    Vouw de papillotten goed dicht en leg ze op een bakplaat, met de sluiting naar boven. Zet 20 min in de oven. Laat ze 5 min afkoelen alvorens de pakketjes te openen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.