Gegrilde kalfskotelet met boontjes en aardappelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde kalfskotelet met boontjes en aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kleurrijk bord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de bladpeterselie.

    Maak de prinsessenbonen schoon, schraap de wortelen.

    Boen de aardappelen schoon.

  2. 2

    Blancheer de bonen en wortelen in licht gezouten water. Laat schrikken onder ijskoud water en uitlekken.

  3. 3

    Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water

  4. 4

    Bestrijk het vlees met wat olie en kruid met peper en zout. Gril het naar smaak.

  5. 5

    Laat 2 el boter smelten in een pannetje en wentel er de groenten door, om ze te glaceren. Verdeel aardappelen en groenten over de borden. Leg er de koteletten bij en bestrooi met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de bladpeterselie.

    Maak de prinsessenbonen schoon, schraap de wortelen.

    Boen de aardappelen schoon.

  2. 2

    Blancheer de bonen en wortelen in licht gezouten water. Laat schrikken onder ijskoud water en uitlekken.

  3. 3

    Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water

  4. 4

    Bestrijk het vlees met wat olie en kruid met peper en zout. Gril het naar smaak.

  5. 5

    Laat 2 el boter smelten in een pannetje en wentel er de groenten door, om ze te glaceren. Verdeel aardappelen en groenten over de borden. Leg er de koteletten bij en bestrooi met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.