Kaasfondue met lentegroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasfondue met lentegroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niet enkel voor winterse avonden

bereiding
  1. 1

    Snipper de ui. Stoof hem glazig in 2 el olijfolie, in een pan met dikke bodem, op middelhoog vuur.

  2. 2

    Zet het vuur lager. Doe er de room, mascarpone, parmezaan en gruyère bij en laat al roerend zachtjes verwarmen tot de kaas mooi gesmolten is. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Kook de aardappeltjes in de schil gaar. Giet af en meng met 1 el olijfolie en 1 el gehakte peterselie.

  4. 4

    Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schraap de worteltjes en snij het groen bij. Stoom beide beetgaar.

  5. 5

    Serveer de kaasfondue met de aardappeltjes en de groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snipper de ui. Stoof hem glazig in 2 el olijfolie, in een pan met dikke bodem, op middelhoog vuur.

  2. 2

    Zet het vuur lager. Doe er de room, mascarpone, parmezaan en gruyère bij en laat al roerend zachtjes verwarmen tot de kaas mooi gesmolten is. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Kook de aardappeltjes in de schil gaar. Giet af en meng met 1 el olijfolie en 1 el gehakte peterselie.

  4. 4

    Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schraap de worteltjes en snij het groen bij. Stoom beide beetgaar.

  5. 5

    Serveer de kaasfondue met de aardappeltjes en de groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.