Recept

Meloencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Meng de zachte boter met de suiker, liefst met een vork.

  2. 2

    Doe er de bloem bij en meng met de vingers tot een kruimelig deeg. Zet opzij.

  3. 3

    Snij de meloen doormidden, lepel er de pitjes uit, schil de vrucht en snij het vruchtvlees in blokjes.

  4. 4

    Bak ze 5 minuten op zacht vuur in een pan met 1 koffielepel boter, samen met de cassonadesuiker en de kokosschilfers. Giet het teveel aan vocht uit de pan.

  5. 5

    Verdeel het meloenmengsel voor 2/3 over 4 ovenschaaltjes. Bestrooi met de crumble.

  6. 6

    Bak 20 minuten in de oven. Serveer warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Meloencrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!