Meloencrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Meloencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Meng de zachte boter met de suiker, liefst met een vork.

  2. 2

    Doe er de bloem bij en meng met de vingers tot een kruimelig deeg. Zet opzij.

  3. 3

    Snij de meloen doormidden, lepel er de pitjes uit, schil de vrucht en snij het vruchtvlees in blokjes.

  4. 4

    Bak ze 5 minuten op zacht vuur in een pan met 1 koffielepel boter, samen met de cassonadesuiker en de kokosschilfers. Giet het teveel aan vocht uit de pan.

  5. 5

    Verdeel het meloenmengsel voor 2/3 over 4 ovenschaaltjes. Bestrooi met de crumble.

  6. 6

    Bak 20 minuten in de oven. Serveer warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Meng de zachte boter met de suiker, liefst met een vork.

  2. 2

    Doe er de bloem bij en meng met de vingers tot een kruimelig deeg. Zet opzij.

  3. 3

    Snij de meloen doormidden, lepel er de pitjes uit, schil de vrucht en snij het vruchtvlees in blokjes.

  4. 4

    Bak ze 5 minuten op zacht vuur in een pan met 1 koffielepel boter, samen met de cassonadesuiker en de kokosschilfers. Giet het teveel aan vocht uit de pan.

  5. 5

    Verdeel het meloenmengsel voor 2/3 over 4 ovenschaaltjes. Bestrooi met de crumble.

  6. 6

    Bak 20 minuten in de oven. Serveer warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.