Recept

Cheeseburger met bacon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en de mosterd. Kruid met peper en zout. Vorm met vochtige handen 4 mooie hamburgers van het mengsel.

  2. 2

    Maak intussen de groenten schoon. Snij de tomaat in plakken. Scheur de slablaadjes in stukken. Snij de rode ui in flinterdunne ringen. Snij de augurk in repen.

  3. 3

    Bak de bacon krokant in een pan met wat boter. Laat drogen op keukenpapier.

  4. 4

    Bak de hamburgers naar smaak. Leg er de laatste minuut een plakje kaas op, zodat die lichtjes kan smelten.

  5. 5

    Halveer de hamburgerbroodjes overlangs en rooster ze knapperig onder de hete grill. Beleg de broodjes met sla, augurk, ui en saus naar smaak. Leg er de hamburgers op en dek af met een schijfje tomaat en de tweede broodjeshelft.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!