Kersenclafoutis met plattekaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kersenclafoutis met plattekaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Spoel de kersen en ontpit ze. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. 2

    Klop de hele eieren los met de suiker en vanillesuiker, tot een witschuimig mengsel.

  3. 3

    Doe er het maïszetmeel bij en het amandelpoeder. Klop de plattekaas los en voeg toe aan het eiermengsel. Meng tot een glad beslag, doe er dan de kersen bij.

  4. 4

    Stort in 4 beboterde vormpjes en bak 45 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de kersen en ontpit ze. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. 2

    Klop de hele eieren los met de suiker en vanillesuiker, tot een witschuimig mengsel.

  3. 3

    Doe er het maïszetmeel bij en het amandelpoeder. Klop de plattekaas los en voeg toe aan het eiermengsel. Meng tot een glad beslag, doe er dan de kersen bij.

  4. 4

    Stort in 4 beboterde vormpjes en bak 45 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.