Recept

Plattekaas-panna cotta met rozenwater

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dompel de vormpjes van deze plattekaas-panna cotta met rozenwater even onder in warm water en maak de randjes voorzichtjes los met een scherp mesje om te serveren. Wauw-factor gegarandeerd!

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Kook de room met de suiker, de rozenbottelsiroop en de munt tot de suiker is opgelost. Giet door een fijne zeef.

  2. 2

    Voeg het rozenwater en de uitgeknepen gelatine toe en laat al roerend oplossen. Laat wat afkoelen en voeg dan de plattekaas toe. Giet de panna cotta in minitulbandvormpjes en laat 4 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Dompel de vormpjes in heet water en stort de panna cotta op borden. Werk af met een straaltje rozenbottelsiroop en de rozenknopjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Plattekaas-panna cotta met rozenwater

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!