Calderada
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Calderada

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Fruit de uien glazig in 2 eetlepels olijfolie. Doe er de knoflook, de wortelen, de venkel en de selder bij. Blus met de wijn. Dek af en laat 15 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Voeg er de room bij. Laat 3 minuten, onafgedekt, inkoken.

  4. 4

    Spoel de visfilets en dep ze droog. Snij ze in blokjes en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk de sneetjes stokbrood met olijfolie.

  6. 6

    Spoel de tomaatjes en snij ze in kwartjes. Leg de vis en de tomaatjes in de bouillon. Bedek met de sneetjes stokbrood, met de olijfolie bovenaan.

  7. 7

    Zet 10 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Fruit de uien glazig in 2 eetlepels olijfolie. Doe er de knoflook, de wortelen, de venkel en de selder bij. Blus met de wijn. Dek af en laat 15 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Voeg er de room bij. Laat 3 minuten, onafgedekt, inkoken.

  4. 4

    Spoel de visfilets en dep ze droog. Snij ze in blokjes en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk de sneetjes stokbrood met olijfolie.

  6. 6

    Spoel de tomaatjes en snij ze in kwartjes. Leg de vis en de tomaatjes in de bouillon. Bedek met de sneetjes stokbrood, met de olijfolie bovenaan.

  7. 7

    Zet 10 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.