Zuiders konijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zuiders konijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Konijn op z'n mediterraans

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de paprika’s, snij ze in blokjes (en verwijder zorgvuldig zaadjes en zaadlijsten).

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Braad de gekruide konijnenbouten kort aan alle kanten aan in de helft van de olijfolie. Leg ze in een ovenschaal. Doe er de paprika’s, de olijven en de knoflook bij.

  3. 3

    Breng de kippenbouillon aan de kook met de gedroogde tijm en de gepelde tomaten. Schenk bij de konijnenbouten.

  4. 4

    Dek af en zet de schaal 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Leg de konijnenbouten op de voorverwarmde borden. Kruid de saus naar smaak bij met peper en zout. Roer er, van het vuur af, de rest van de olijfolie door.

  6. 6

    Serveer goed heet met gekookte aardappelen of (kleine) pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de paprika’s, snij ze in blokjes (en verwijder zorgvuldig zaadjes en zaadlijsten).

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Braad de gekruide konijnenbouten kort aan alle kanten aan in de helft van de olijfolie. Leg ze in een ovenschaal. Doe er de paprika’s, de olijven en de knoflook bij.

  3. 3

    Breng de kippenbouillon aan de kook met de gedroogde tijm en de gepelde tomaten. Schenk bij de konijnenbouten.

  4. 4

    Dek af en zet de schaal 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Leg de konijnenbouten op de voorverwarmde borden. Kruid de saus naar smaak bij met peper en zout. Roer er, van het vuur af, de rest van de olijfolie door.

  6. 6

    Serveer goed heet met gekookte aardappelen of (kleine) pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.