Italiaanse gehaktspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaanse gehaktspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuiderse aroma's uit de oven

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper een sjalotje.

    Snij de witte selder in boogjes en de ui in ringen.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vermeng het gehakt met de gesnipperde sjalot, 2 el graantjesmosterd, 1 ei, 2 el geraspte parmezaan en 3 el paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Vorm balletjes en prik ze op spiesjes.

  3. 3

    Stoof de uienringen en de witte selder in 2 el olijfolie. Roer er de olijven en 2 el kappertjes door. Schenk er de witte wijn bij.

  4. 4

    Doe in een ovenschaal en leg er de spiesjes bij. Zet 25 minuten in de oven (bedruip af en toe met de saus).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper een sjalotje.

    Snij de witte selder in boogjes en de ui in ringen.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vermeng het gehakt met de gesnipperde sjalot, 2 el graantjesmosterd, 1 ei, 2 el geraspte parmezaan en 3 el paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Vorm balletjes en prik ze op spiesjes.

  3. 3

    Stoof de uienringen en de witte selder in 2 el olijfolie. Roer er de olijven en 2 el kappertjes door. Schenk er de witte wijn bij.

  4. 4

    Doe in een ovenschaal en leg er de spiesjes bij. Zet 25 minuten in de oven (bedruip af en toe met de saus).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.