Konijn met olijven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Konijn met olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuiders konijnengerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het konijn in stukken.

    Snij de knoflook in plakjes.

    Pel en ontpit de tomaten, snij in vieren.

    Hak het basilicum fijn.

  2. 2

    Kleur de stukken konijn aan alle kanten in de boter. Kruid met peper en zout en bestrooi met ronde plakjes knoflook.

  3. 3

    Leg de stukken tomaat eromheen en bestrooi met het fijngehakte basilicum. Overgiet het geheel met wijn.

  4. 4

    Laat onder deksel zachtjes gaarstoven en voeg er 5 minuten voor het einde van de bereiding de olijven bij.

  5. 5

    Serveer met tagliatelle met roomboter en een schaaltje geraspte kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het konijn in stukken.

    Snij de knoflook in plakjes.

    Pel en ontpit de tomaten, snij in vieren.

    Hak het basilicum fijn.

  2. 2

    Kleur de stukken konijn aan alle kanten in de boter. Kruid met peper en zout en bestrooi met ronde plakjes knoflook.

  3. 3

    Leg de stukken tomaat eromheen en bestrooi met het fijngehakte basilicum. Overgiet het geheel met wijn.

  4. 4

    Laat onder deksel zachtjes gaarstoven en voeg er 5 minuten voor het einde van de bereiding de olijven bij.

  5. 5

    Serveer met tagliatelle met roomboter en een schaaltje geraspte kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.