Curry van kabeljauw
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Curry van kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kabeljauw op z'n oosters

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de pompoen in blokjes. Snij de broccoli in roosjes. Snipper de sjalot fijn.

  2. 2

    Kook de geweekte linzen 20 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.

  3. 3

    Fruit de sjalot glazig in olie. Strooi er kerriepoeder bij. Schep goed om en roerbak 30 seconden. Blus met de kippenbouillon. Doe er de pompoen en de broccoli bij. Laat 5 minuten pruttelen onder deksel.

  4. 4

    Dep de kabeljauw droog, snij hem in blokjes. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Roer de bloem los in wat water. Schenk bij de groenten. Breng aan de kook, roer intussen voorzichtig om. Laat 1 minuut zachtjes doorkoken. Voeg er de linzen en de kokosmelk aan toe. Leg er de vis bij.

  6. 6

    Dek af en laat nog 5 tot 6 minuten sudderen tegen de kook aan, of tot de vis gaar is. Serveer goed heet met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de pompoen in blokjes. Snij de broccoli in roosjes. Snipper de sjalot fijn.

  2. 2

    Kook de geweekte linzen 20 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.

  3. 3

    Fruit de sjalot glazig in olie. Strooi er kerriepoeder bij. Schep goed om en roerbak 30 seconden. Blus met de kippenbouillon. Doe er de pompoen en de broccoli bij. Laat 5 minuten pruttelen onder deksel.

  4. 4

    Dep de kabeljauw droog, snij hem in blokjes. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Roer de bloem los in wat water. Schenk bij de groenten. Breng aan de kook, roer intussen voorzichtig om. Laat 1 minuut zachtjes doorkoken. Voeg er de linzen en de kokosmelk aan toe. Leg er de vis bij.

  6. 6

    Dek af en laat nog 5 tot 6 minuten sudderen tegen de kook aan, of tot de vis gaar is. Serveer goed heet met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.