Gemarineerde zalm met avocado en rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde zalm met avocado en rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een makkelijk voorafje voor je kerstdiner.

bereiding
  1. 1

    Maak de marinade voor de zalm. Meng olijfolie, citroensap, suiker, mosterd, dille, bieslook, rode ui en de roze peperbolletjes. Leg de zalmcarpaccio op borden en lepel er de marinade over. Laat minstens 30 minuten tot maximaal 2 uur marineren.

  2. 2

    Snij de rode bieten in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik. Snij 1 avocado in plakjes, besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren.

  3. 3

    Mix het vruchtvlees van de andere avocado met de room en de mierikswortelcrème fijn. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Leg de plakjes rode biet en avocado op de zalm. Werk af met toefjes avocadocrème, kappertjes, rode zuring en dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de marinade voor de zalm. Meng olijfolie, citroensap, suiker, mosterd, dille, bieslook, rode ui en de roze peperbolletjes. Leg de zalmcarpaccio op borden en lepel er de marinade over. Laat minstens 30 minuten tot maximaal 2 uur marineren.

  2. 2

    Snij de rode bieten in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik. Snij 1 avocado in plakjes, besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren.

  3. 3

    Mix het vruchtvlees van de andere avocado met de room en de mierikswortelcrème fijn. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Leg de plakjes rode biet en avocado op de zalm. Werk af met toefjes avocadocrème, kappertjes, rode zuring en dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.