Recept

Snelle vol-au-vent met een koekje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De klassieker, maar veel sneller klaar.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de friteuse voor op 180°C. Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. 2

    Breng de gevogeltefond aan de kook, voeg de kipfilets toe en laat 10 minuten zachtjes garen. Voeg na 5 minuten de soepballetjes toe.

  3. 3

    Verwarm ondertussen de bladerdeegbakjes 10 minuten in de oven. Haal de kip en balletjes uit de fond met een schuimspaan en bind het kookvocht met sausbinder. Snij de kip in stukken. Voeg ze samen met de balletjes weer toe aan de saus.

  4. 4

    Neem de pan van het vuur, voeg de room toe.

  5. 5

    Snipper de peterselie fijn. Bak de kroketjes goudgeel in de friteuse gedurende 5 min. Vul de bladerdeegbakjes met de vol-au-vent, bestrooi met peterselie en serveer met de kroketjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Snelle vol-au-vent met een koekje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!