Recept

Ananasburger met varkenshaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de ananas, snij ‘m in plakken van zo’n 2 cm dik. Spoel de tomaten, snij ze in plakjes. Pel de rode ui, snij ‘m in ringen. Spoel de waterkers, zwier droog.

  2. 2

    Snij het varkenshaasje in plakken van 1,5 cm dik. Bestrijk ze met olijfolie en bak ze 3 à 4 minuten aan elke kant op de grill. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Gril de plakken ananas 2 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Beleg een plak ananas met wat tomaat, rode ui, enkele plakjes vlees en wat waterkers. Sluit de burger met een tweede plak ananas. Bestrooi met sesamzaadjes.

  5. 5

    Serveer de burger met ketchup.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ananasburger met varkenshaasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!