Thaise bouillon met varkenshaasje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Thaise bouillon met varkenshaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig soepje

bereiding
  1. 1

    Bestrijk het vlees rondom met arachideolie. Meng het vijfkruidenpoeder met het zout en wrijf er het vlees mee in. Druk goed aan en zet even opzij.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook met de chilipeper, de gember en de vissaus. Laat 5 minuten koken. Doe er de paksoi bij en kook nog zowat 10 minuten. Proef en breng eventueel verder op smaak.

  3. 3

    Doe de noedels in een schaal, giet er kokend water over en laat 15 minuten weken.

  4. 4

    Verhit een pan met antiaanbaklaag en schroei het vlees rondom dicht. Laat het even rusten onder aluminiumfolie en snij het dan in dikke plakken.

  5. 5

    Verdeel de noedels en het vlees over warme borden. Schenk er de hete bouillon bij en werk af met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bestrijk het vlees rondom met arachideolie. Meng het vijfkruidenpoeder met het zout en wrijf er het vlees mee in. Druk goed aan en zet even opzij.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook met de chilipeper, de gember en de vissaus. Laat 5 minuten koken. Doe er de paksoi bij en kook nog zowat 10 minuten. Proef en breng eventueel verder op smaak.

  3. 3

    Doe de noedels in een schaal, giet er kokend water over en laat 15 minuten weken.

  4. 4

    Verhit een pan met antiaanbaklaag en schroei het vlees rondom dicht. Laat het even rusten onder aluminiumfolie en snij het dan in dikke plakken.

  5. 5

    Verdeel de noedels en het vlees over warme borden. Schenk er de hete bouillon bij en werk af met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.