Recept

Gevulde tongrolletjes met parmaham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de paddenstoelen schoon en snij in stukjes. Pel en snipper de sjalot. Bak ze samen in boter. Voeg de peterselie toe. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot voor de saus, fruit in boter. Voeg de wijn en bouillon toe. Laat inkoken. Voeg de room toe en laat inkoken. Roer er de kruiden, mosterd en citroensap door. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de plakjes ham in de lengte. Kruid de visfilets met peper en zout. Schep er paddenstoelen op en rol dicht. Wikkel er een plak ham rond, maak vast met een prikker en leg in een ingevette ovenschaal. Besprenkel met citroensap en olijfolie. Zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Spoel de zeekraal en verwijder de onderkanten. Blancheer ze beetgaar. Kruid met peper.

  5. 5

    Schik de zeekraal op de borden. Leg er de vis op en lepel er saus bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde tongrolletjes met parmaham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!