Aardappelsalade met zalm en prinsessenbonen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met zalm en prinsessenbonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk fris en zomers gerechtje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de aardappelen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. Rooster 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Blancheer of stoom de boontjes beetgaar. Spoel meteen onder koud stromend water. Snij de olijven in ringetjes. Spoel de tomaatjes en halveer.

  3. 3

    Doe een scheutje olijfolie in een pan met antiaanbaklaag, kruid de zalm met peper en zout. Bak de filets 3 minuten aan elke kant. Maak het visvlees los met een vork en doe in een kom, meng er de olijven, de boontjes, de tomaten, de aardappelen en de munt door.

  4. 4

    Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar en maak er de salade mee aan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de aardappelen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. Rooster 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Blancheer of stoom de boontjes beetgaar. Spoel meteen onder koud stromend water. Snij de olijven in ringetjes. Spoel de tomaatjes en halveer.

  3. 3

    Doe een scheutje olijfolie in een pan met antiaanbaklaag, kruid de zalm met peper en zout. Bak de filets 3 minuten aan elke kant. Maak het visvlees los met een vork en doe in een kom, meng er de olijven, de boontjes, de tomaten, de aardappelen en de munt door.

  4. 4

    Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar en maak er de salade mee aan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.