Ree in chianti met tagliatelle
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ree in chianti met tagliatelle

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kruid het vlees met peper en zout. Pel en pers de knoflook. Pel de rode ui en snij in blokjes. Schil de wortel en de bleekselder en snij in stukjes. Braad het vlees in een stoofpot aan in boter. Haal het uit de pan en stoof in 50 g extra boter de knoflook, ui, wortel en bleekselder aan.

  2. 2

    Voeg de tomatenpuree toe en leg het vlees er weer bij. Laat het geheel even stoven. Voeg de laurier, de chianti, de bouillon en de fond toe. Laat 2 uur sudderen.

  3. 3

    Bak de bospaddenstoelen even op in boter. Doe ze bij de stoverij. Kook 500 g tagliatelle gaar in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Serveer de stoverij met de pasta en werk af met verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kruid het vlees met peper en zout. Pel en pers de knoflook. Pel de rode ui en snij in blokjes. Schil de wortel en de bleekselder en snij in stukjes. Braad het vlees in een stoofpot aan in boter. Haal het uit de pan en stoof in 50 g extra boter de knoflook, ui, wortel en bleekselder aan.

  2. 2

    Voeg de tomatenpuree toe en leg het vlees er weer bij. Laat het geheel even stoven. Voeg de laurier, de chianti, de bouillon en de fond toe. Laat 2 uur sudderen.

  3. 3

    Bak de bospaddenstoelen even op in boter. Doe ze bij de stoverij. Kook 500 g tagliatelle gaar in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Serveer de stoverij met de pasta en werk af met verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.