Reegebraad met geglaceerde kastanjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Reegebraad met geglaceerde kastanjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gebraadje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Schroei het vlees rondom dicht in een nootje boter. Wikkel het dan samen met de tijm en de rozemarijn in aluminiumfolie en laat het 25 minuten garen in de oven.

  3. 3

    Neem het vlees uit de oven laat het in de folie rusten. Verwarm ondertussen de grill.

  4. 4

    Hak de noten fijn in de blender. Smelt de boter en meng ze met de noten en het paneermeel. Bestrijk er het vlees mee en zet onder de grill tot het korstje mooi goudbruin kleurt.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar. Giet af en meng met de peterselie en de veenbessen.

  6. 6

    Smelt voor de kastanjes de boter en roer er de suiker en de ahornsiroop door. Schenk er de room bij en laat inkoken. Doe er de kastanjes bij en kook ze kort mee. Breng op smaak met kersenlikeur.

  7. 7

    Serveer het gebraad met de pasta en de geglaceerde kastanjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Schroei het vlees rondom dicht in een nootje boter. Wikkel het dan samen met de tijm en de rozemarijn in aluminiumfolie en laat het 25 minuten garen in de oven.

  3. 3

    Neem het vlees uit de oven laat het in de folie rusten. Verwarm ondertussen de grill.

  4. 4

    Hak de noten fijn in de blender. Smelt de boter en meng ze met de noten en het paneermeel. Bestrijk er het vlees mee en zet onder de grill tot het korstje mooi goudbruin kleurt.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar. Giet af en meng met de peterselie en de veenbessen.

  6. 6

    Smelt voor de kastanjes de boter en roer er de suiker en de ahornsiroop door. Schenk er de room bij en laat inkoken. Doe er de kastanjes bij en kook ze kort mee. Breng op smaak met kersenlikeur.

  7. 7

    Serveer het gebraad met de pasta en de geglaceerde kastanjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.