Recept

Zalmwafeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Steek uit het bladerdeeg 12 kleine rondjes (gebruik een kopje of een uitsteekring).

  2. 2

    Beleg 6 rondjes met ricotta, zalm en tuinkers. Dek af met de andere 6 rondjes.

  3. 3

    Laat het wafelijzer goed warm worden (of gebruik een croque-monsieurmachine, maar dan heb je geen wafeltjes). Bak de wafeltjes.

  4. 4

    Meng de Griekse yoghurt met dille, peper en zout. Serveer als dip bij de wafeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmwafeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Steek uit het bladerdeeg 12 kleine rondjes (gebruik een kopje of een uitsteekring).

  2. 2

    Beleg 6 rondjes met ricotta, zalm en tuinkers. Dek af met de andere 6 rondjes.

  3. 3

    Laat het wafelijzer goed warm worden (of gebruik een croque-monsieurmachine, maar dan heb je geen wafeltjes). Bak de wafeltjes.

  4. 4

    Meng de Griekse yoghurt met dille, peper en zout. Serveer als dip bij de wafeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!