Bladerdeegwafeltjes met kip en mozzarella en een fris tomatenslaatje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegwafeltjes met kip en mozzarella en een fris tomatenslaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Steek 12 rondjes van 10 cm uit het bladerdeeg. Verdeel de gerookte kip en de mozzarella over de helft van de rondjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en een beetje zout (niet te veel, de kip smaakt al zout genoeg). Strooi er enkele blaadjes basilicum op. Leg telkens een tweede rondje op het belegde en druk goed aan. Bak krokant en goudbruin in een wafelijzer.

  2. 2

    Snij de tomaten en radijzen in plakjes. Doe ze met de bosuitjes in een kom. Wij gebruikten Japanse groene radijs, maar die kun je vervangen door gewone radijs of rammenas. Vermeng de ingrediënten voor de vinaigrette en doe die bij de salade. Serveer de salade bij de bladerdeegwafels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Steek 12 rondjes van 10 cm uit het bladerdeeg. Verdeel de gerookte kip en de mozzarella over de helft van de rondjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en een beetje zout (niet te veel, de kip smaakt al zout genoeg). Strooi er enkele blaadjes basilicum op. Leg telkens een tweede rondje op het belegde en druk goed aan. Bak krokant en goudbruin in een wafelijzer.

  2. 2

    Snij de tomaten en radijzen in plakjes. Doe ze met de bosuitjes in een kom. Wij gebruikten Japanse groene radijs, maar die kun je vervangen door gewone radijs of rammenas. Vermeng de ingrediënten voor de vinaigrette en doe die bij de salade. Serveer de salade bij de bladerdeegwafels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.