Recept

Lasagnecups met bolognesesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een originele én snelle manier om je lasagne te serveren!

Lasagne mét een slaatje

Deze lasagnecups zijn lekker als lunch. Serveer je ze als hoofdgerecht, dan voorzie je er het best nog een salade bij. 

 

3 x altijd-goed-salades zijn

• een groene salade van Romeinse sla, parmezaan en komkommer

• een tomatenslaatje met rode ui en granaatappel

• een salade van geroosterde broccoli, pijnboompitten en oude kaas

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C en vet elke muffin­vormpje in met olijfolie.

  2. 2

    Halveer de lasagnevellen. Bekleed elk muffinvormpje met twee stukjes lasagnevel.

  3. 3

    Vul elk cupje met een laagje bolognesesaus, 3 mozzarellabolletjes en wat geraspte kaas. Bak de lasagnecups ongeveer 25 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Werk af met de peterselie en serveer.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagnecups met bolognesesaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!