Chocolademoelleux
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolademoelleux

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de hele eieren met de dooier en de suiker witschuimig.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Spatel er de helft van het eimengsel door. Doe dan de chocoladecrème bij het resterende eimengsel. Zeef de bloem en spatel ze door het beslag.

  3. 3

    Beboter 6 ovenschaaltjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over. Zet, afhankelijk van de grootte van de vormpjes, 10 à 12 minuten in de oven.

  4. 4

    Ontvorm de moelleux en bestuif ze met poedersuiker. Eventueel kun je ze ook in de vormpjes serveren. Werk af met wat verse frambozen en serveer meteen.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de hele eieren met de dooier en de suiker witschuimig.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Spatel er de helft van het eimengsel door. Doe dan de chocoladecrème bij het resterende eimengsel. Zeef de bloem en spatel ze door het beslag.

  3. 3

    Beboter 6 ovenschaaltjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over. Zet, afhankelijk van de grootte van de vormpjes, 10 à 12 minuten in de oven.

  4. 4

    Ontvorm de moelleux en bestuif ze met poedersuiker. Eventueel kun je ze ook in de vormpjes serveren. Werk af met wat verse frambozen en serveer meteen.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.