Recept

Chocolademoelleux

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de hele eieren met de dooier en de suiker witschuimig.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Spatel er de helft van het eimengsel door. Doe dan de chocoladecrème bij het resterende eimengsel. Zeef de bloem en spatel ze door het beslag.

  3. 3

    Beboter 6 ovenschaaltjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over. Zet, afhankelijk van de grootte van de vormpjes, 10 à 12 minuten in de oven.

  4. 4

    Ontvorm de moelleux en bestuif ze met poedersuiker. Eventueel kun je ze ook in de vormpjes serveren. Werk af met wat verse frambozen en serveer meteen.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademoelleux

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!