Chocolademoelleux
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolademoelleux

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het beste recept voor deze heerlijke klassieker. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven tot 180°C. Klop de eieren met de dooier en de suiker tot een wit schuimig mengsel. Hiervoor mix je minimaal 5 minuten met de mixer.

  2. 2

    Smelt de boter met de chocolade au bain-marie. Roer er voorzichtig het eimengsel door. Zeef de bloem erbij en spatel die zachtjes door het mengsel.

  3. 3

    Bestrijk de muffinvormpjes met boter en bestuif met bloem. Vul ze voor driekwart met het mengsel. Bak ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met de kokosschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven tot 180°C. Klop de eieren met de dooier en de suiker tot een wit schuimig mengsel. Hiervoor mix je minimaal 5 minuten met de mixer.

  2. 2

    Smelt de boter met de chocolade au bain-marie. Roer er voorzichtig het eimengsel door. Zeef de bloem erbij en spatel die zachtjes door het mengsel.

  3. 3

    Bestrijk de muffinvormpjes met boter en bestuif met bloem. Vul ze voor driekwart met het mengsel. Bak ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met de kokosschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.