Quiche met asperges en zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met asperges en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Quiche met heerlijke verse zalm

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder het harde uiteinde van de asperges en blancheer ze beetgaar.

     

    Snij de olijven in plakjes. Snij de verse zalm in dunne plakjes.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eieren luchtig met de room, kruid met peper en een snuifje zout.

  3. 3

    Beboter een langwerpige vorm en bestuif hem met bloem. Leg er het bladerdeeg in. Verdeel er de verse zalm, asperges en olijven over. Schenk er het eimengsel op. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat de quiche wat afkoelen en haal hem uit de vorm. Snij hem in porties en werk af met plakjes gerookte zalm, plukjes kervel en (eventueel) flinterdun gesneden minicourgette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder het harde uiteinde van de asperges en blancheer ze beetgaar.

     

    Snij de olijven in plakjes. Snij de verse zalm in dunne plakjes.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eieren luchtig met de room, kruid met peper en een snuifje zout.

  3. 3

    Beboter een langwerpige vorm en bestuif hem met bloem. Leg er het bladerdeeg in. Verdeel er de verse zalm, asperges en olijven over. Schenk er het eimengsel op. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat de quiche wat afkoelen en haal hem uit de vorm. Snij hem in porties en werk af met plakjes gerookte zalm, plukjes kervel en (eventueel) flinterdun gesneden minicourgette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.