Zalm met couscous
bereiding
- 
                        1 Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij ze in blokjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringetjes. Was één limoen onder heet water, rasp de schil en pers het sap uit. Hak de korianderblaadjes fijn. 
- 
                        2 Maak de couscous klaar zoals vermeld op de verpakking. 
- 
                        3 Spoel de zalmfilet, dep droog en verdeel in 4 mooie stukken. Bak in 2 el olie 4 minuten aan beide kanten. Kruid met zout en peper. 
- 
                        4 Bak paprika en lente-ui in de resterende olie en laat 5 minuten onder deksel garen. 
- 
                        5 Voeg er de couscous, de limoenzeste en de koriander aan toe. Breng op smaak met zout en peper en wat limoensap. 
- 
                        6 Serveer de couscous met de zalm en een partje limoen. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                