Recept

Zalm met couscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zowel fris als warm lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij ze in blokjes.

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringetjes.

    Was één limoen onder heet water, rasp de schil en pers het sap uit.

    Hak de korianderblaadjes fijn.

  2. 2

    Maak de couscous klaar zoals vermeld op de verpakking.

  3. 3

    Spoel de zalmfilet, dep droog en verdeel in 4 mooie stukken. Bak in 2 el olie 4 minuten aan beide kanten. Kruid met zout en peper.

  4. 4

    Bak paprika en lente-ui in de resterende olie en laat 5 minuten onder deksel garen.

  5. 5

    Voeg er de couscous, de limoenzeste en de koriander aan toe. Breng op smaak met zout en peper en wat limoensap.

  6. 6

    Serveer de couscous met de zalm en een partje limoen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met couscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!