Brickbeursjes met kaas, peer en vijg
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Brickbeursjes met kaas, peer en vijg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de peren en snij ze in blokjes. Snij de kaas (bijvoorbeeld camembert of Brugse Dentelle) en de vijgen in stukjes. Meng alles met de gemalen hazelnoten. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het mengsel over het brickdeeg, maak er pakketjes van en steek ze vast met een prikker. Bestrijk de beursjes met gesmolten boter, zet ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze 7 à 10 minuten in de warme oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de peren en snij ze in blokjes. Snij de kaas (bijvoorbeeld camembert of Brugse Dentelle) en de vijgen in stukjes. Meng alles met de gemalen hazelnoten. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het mengsel over het brickdeeg, maak er pakketjes van en steek ze vast met een prikker. Bestrijk de beursjes met gesmolten boter, zet ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze 7 à 10 minuten in de warme oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.