Chili con carne
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chili con carne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook. Spoel de paprika en snij in blokjes.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in olijfolie. Voeg er de ui, knoflook en paprikablokjes aan toe. Roer er de tomatenblokjes door en laat even sudderen. Schenk er 300 ml water bij, breng op smaak met chilipoeder en zout en laat 1 uur zacht stoven.

  3. 3

    Laat de bonen uitlekken. Doe ze bij de gehaktsaus en laat nog 10 minuten zachtjes warmen.

  4. 4

    Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer ze met de chili con carne.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook. Spoel de paprika en snij in blokjes.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in olijfolie. Voeg er de ui, knoflook en paprikablokjes aan toe. Roer er de tomatenblokjes door en laat even sudderen. Schenk er 300 ml water bij, breng op smaak met chilipoeder en zout en laat 1 uur zacht stoven.

  3. 3

    Laat de bonen uitlekken. Doe ze bij de gehaktsaus en laat nog 10 minuten zachtjes warmen.

  4. 4

    Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer ze met de chili con carne.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.