Misérables
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Misérables

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de biscuit. Klop de eiwitten met de kristalsuiker stijf . Meng de poedersuiker met het amandelpoeder, de bloem en het maïszetmeel. Spatel het opgeklopte eiwit voorzichtig door het amandelmengsel. Bekleed een rechthoekige bakplaat met bakpapier en giet het beslag erop. Strijk het glad met een paletmes en bak 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de crème au beurre. Doe de suiker en 200 ml water in een pan met dikke bodem, breng het aan de kook op een laag vuurtje. Neem de pan van het vuur, zodra het suikerwater begint te borrelen. Zet in ijskoud water. Klop de hele eieren en de eidooiers luchtig. Voeg al kloppend langzaam de suikersiroop toe en blijf kloppen tot het mengsel afkoelt. Voeg beetje bij beetje de boter toe en meng goed. Roer er dan het cacaopoeder door.

  3. 3

    Haal het gebak uit de oven en laat afkoelen. Steek er dan met een vormpje 20 rondjes uit . Bestrijk 10 ervan met een dikke laag crème au beurre en leg de andere 10 erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de biscuit. Klop de eiwitten met de kristalsuiker stijf . Meng de poedersuiker met het amandelpoeder, de bloem en het maïszetmeel. Spatel het opgeklopte eiwit voorzichtig door het amandelmengsel. Bekleed een rechthoekige bakplaat met bakpapier en giet het beslag erop. Strijk het glad met een paletmes en bak 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de crème au beurre. Doe de suiker en 200 ml water in een pan met dikke bodem, breng het aan de kook op een laag vuurtje. Neem de pan van het vuur, zodra het suikerwater begint te borrelen. Zet in ijskoud water. Klop de hele eieren en de eidooiers luchtig. Voeg al kloppend langzaam de suikersiroop toe en blijf kloppen tot het mengsel afkoelt. Voeg beetje bij beetje de boter toe en meng goed. Roer er dan het cacaopoeder door.

  3. 3

    Haal het gebak uit de oven en laat afkoelen. Steek er dan met een vormpje 20 rondjes uit . Bestrijk 10 ervan met een dikke laag crème au beurre en leg de andere 10 erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.