Recept

Soep van geroosterde tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Door de tomaten eerst te roosteren krijgt je soep net dat ietsje extra

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. 2

    Leg de tomaten en uien in een ovenschaal. Leg er de ongepelde knoflook bij. Bedruip met 2 el olijfolie. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Doe de tomaten en uien in een kookpan. Knijp de knoflook uit en doe die erbij. Voeg er de bouillon en kruiden aan toe. Laat 20 minuten zacht koken.

  4. 4

    Mix de soep. Doe ze door een zeef. Vermeng met 2 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Soep van geroosterde tomaten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!