Soep van geroosterde tomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Soep van geroosterde tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Door de tomaten eerst te roosteren krijgt je soep net dat ietsje extra

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. 2

    Leg de tomaten en uien in een ovenschaal. Leg er de ongepelde knoflook bij. Bedruip met 2 el olijfolie. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Doe de tomaten en uien in een kookpan. Knijp de knoflook uit en doe die erbij. Voeg er de bouillon en kruiden aan toe. Laat 20 minuten zacht koken.

  4. 4

    Mix de soep. Doe ze door een zeef. Vermeng met 2 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. 2

    Leg de tomaten en uien in een ovenschaal. Leg er de ongepelde knoflook bij. Bedruip met 2 el olijfolie. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Doe de tomaten en uien in een kookpan. Knijp de knoflook uit en doe die erbij. Voeg er de bouillon en kruiden aan toe. Laat 20 minuten zacht koken.

  4. 4

    Mix de soep. Doe ze door een zeef. Vermeng met 2 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.