Salade van geroosterde groenten en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van geroosterde groenten en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een pittig slaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Borstel de champignons droog schoon. Spoel of schil de andere groenten, snij ze in blokjes ter grootte van de champignons. Pel en hak de knoflook.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  3. 3

    Vermeng de groenten met de knoflook en 2 el olijfolie. Spreid ze uit op een bakblik. Kruid ze met peper en zout. Zet ze 30 minuten in het midden van de oven, of tot ze beetgaar zijn (schep een paar keer om).

  4. 4

    Verdeel de groenten over de borden. Verkruimel de feta en strooi die erbij. Breng op smaak met citroensap en werk af met gehakte peterselie. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Borstel de champignons droog schoon. Spoel of schil de andere groenten, snij ze in blokjes ter grootte van de champignons. Pel en hak de knoflook.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  3. 3

    Vermeng de groenten met de knoflook en 2 el olijfolie. Spreid ze uit op een bakblik. Kruid ze met peper en zout. Zet ze 30 minuten in het midden van de oven, of tot ze beetgaar zijn (schep een paar keer om).

  4. 4

    Verdeel de groenten over de borden. Verkruimel de feta en strooi die erbij. Breng op smaak met citroensap en werk af met gehakte peterselie. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.