Recept

Groentespiesjes met tomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gegrilde groenten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de groenten.

    Snij de aubergine in stukken, bestrooi lichtjes met zout.

    Snij de courgettes in vieren.

    Pel en halveer de sjaloten.

    Halveer de mais.

    Borstel de champignons schoon.

    Spoel en droog de rozemarijn.

    Halveer de laurierblaadjes.

  2. 2

    Prik groenten en kruiden afwisselend op de stokjes. Bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril ze 20 minuten zachtjes.

  3. 3

    Dompel ondertussen de tomaten 10 seconden in heet water en laat ze meteen schrikken in koud water. Pel ze en snij in stukjes. Snij de zongedroogde tomaten in reepjes.

  4. 4

    Spoel en snipper de lente-uitjes. Vermeng de olijfolie met het citroensap, kruid met zout, cayennepeper. Schep er de tomaten en lente-ui door. Serveer bij de groentespiesjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groentespiesjes met tomatensalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!