Bruschetta met tomatensalsa (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met tomatensalsa (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris hapje

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kleine blokjes. Hak het basilicum. Pel en snipper 2 teentjes knoflook. Meng ze met de tomaten, het basilicum en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Laat ten minste een uur marineren in de koelkast. Schep af en toe om.

  2. 2

    Snij het stokbrood schuin in plakken. Pel het resterende teentje knoflook en snij het doormidden. Wrijf er het brood mee in. Besprenkel het met olijfolie en gril het goudbruin.

  3. 3

    Lepel wat van de tomatensalsa over de bruschetta’s en serveer ze meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kleine blokjes. Hak het basilicum. Pel en snipper 2 teentjes knoflook. Meng ze met de tomaten, het basilicum en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Laat ten minste een uur marineren in de koelkast. Schep af en toe om.

  2. 2

    Snij het stokbrood schuin in plakken. Pel het resterende teentje knoflook en snij het doormidden. Wrijf er het brood mee in. Besprenkel het met olijfolie en gril het goudbruin.

  3. 3

    Lepel wat van de tomatensalsa over de bruschetta’s en serveer ze meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.