Aardappelspiesjes met scampi's, spek en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelspiesjes met scampi's, spek en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Leg eens wat anders op je barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Halveer de plakjes ontbijtspek. Hak de tuinkruiden fijn. 

  2. 2

    Kook de aardappeltjes 5 minuten voor in licht gezouten water. 

  3. 3

    Roer de tuinkruiden door de geitenkaas en kruid met wat peper.

  4. 4

    Kerf de rug van de scampi's (daar waar u het darmkanaal hebt verwijderd) in en vul met een beetje geitenkaas. Omwikkel met een plakje ontbijtspek.  

  5. 5

    Week 4 lange houten spiesjes in water en prik op elk spiesje afwisselend 4 aardappeltjes in 3 gevulde scampi's.

  6. 6

    Bestrijk met wat olijfolie en bak de spiesjes op de barbecue of in de grillpan, 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Halveer de plakjes ontbijtspek. Hak de tuinkruiden fijn. 

  2. 2

    Kook de aardappeltjes 5 minuten voor in licht gezouten water. 

  3. 3

    Roer de tuinkruiden door de geitenkaas en kruid met wat peper.

  4. 4

    Kerf de rug van de scampi's (daar waar u het darmkanaal hebt verwijderd) in en vul met een beetje geitenkaas. Omwikkel met een plakje ontbijtspek.  

  5. 5

    Week 4 lange houten spiesjes in water en prik op elk spiesje afwisselend 4 aardappeltjes in 3 gevulde scampi's.

  6. 6

    Bestrijk met wat olijfolie en bak de spiesjes op de barbecue of in de grillpan, 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.