Recept

Aardappelspiesjes met steak en halloumi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomer op een stokje, deze aardappelspiesjes!

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Snij het vlees in blokjes van 2 centimeter. Doe hetzelfde met de halloumi. Maak de paprika's schoon en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Prik afwisselend de blokjes vlees, de krieltjes, de paprika en de halloumi op spiesjes. Bestrijk ze met olijfolie en kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Pel de knoflook. Doe de peterselie, de knoflook, de wijnazijn, de oregano en een scheutje olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Gril de spiesjes 2 minuten langs elke kant. Leg ze op een schaal en bedruppel ze met het sausje. Bestrooi met de extra peterselie en geef er de rest van de saus bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelspiesjes met steak en halloumi

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!