Recept

Aardappelspiesjes met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomer op een stokje

bereiding
  1. 1

    Spoel de courgette en snij in plakjes. Boen de aardappelen schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Laat afkoelen en snij in schijfjes.

  2. 2

    Pers de citroen. Roer een marinade van de mosterd, balsamicoazijn, olie, het citroensap en peper. Schep er het basilicum door.

  3. 3

    Prik afwisselend aardappelschijfjes, courgetteplakjes en scampi’s aan spiesjes. Bestrijk ze met marinade en bestrooi ze met zeezout. Zet 2 tot 3 uur op een koele plaats weg.

  4. 4

    Pel en pers de knoflook voor de paprikamayonaise. Meng met de mayonaise, paprikapoeder, graanmosterd en sap van de halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Gril de spiesjes goudgeel en gaar. Serveer ze met de paprikamayonaise en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelspiesjes met scampi's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!