Recept

Sla met rosbief en kaaschips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk slaatje met rosbief

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel en droog de sla en de rucola. Scheur grote bladeren in repen.

  2. 2

    Leg een vel bakpapier op een bakplaat en bestrijk het met de olijfolie. 

  3. 3

    Schep er met een lepel hoopjes kaas op en druk ze wat plat. Zet in het midden van de oven, tot de chips licht goudbruin kleurt.

  4. 4

    Maak de kaaschips met een spatelmes los van het bakpapier en laat ze afkoelen op een rooster.

  5. 5

    Roer de honing los in de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met limoensap, peper en zout. Maak de sla aan met de dressing.

  6. 6

    Verdeel de sla en het vlees over kommetjes. Werk af met de parmezaanchips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sla met rosbief en kaaschips

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!