Ham-perensalade met mosterddressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ham-perensalade met mosterddressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een vernieuwende combinatie 

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de peren, snij ze in kwartjes, verwijder het klokhuis. Spoel de selderstengels, snij ze in boogjes.

  2. 2

    Breng de wijn aan de kook met de honing en het citroensap. Doe er de peren en de selder bij. Laat opnieuw koken en neem met een van het vuur. dek af en laat 15 minuten trekken.

  3. 3

    Roer de mosterd los in de druivenpitolie met de azijn. Breng op smaak met zout.

  4. 4

    Bak de ham knapperig in een pan met antiaanbaklaag.

  5. 5

    Schep de peren en de selder met een schuimspaan uit het kookvocht meteen de borden. Lepel er de dressing over. Leg er de ham bij. Werk af met de peperbessen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de peren, snij ze in kwartjes, verwijder het klokhuis. Spoel de selderstengels, snij ze in boogjes.

  2. 2

    Breng de wijn aan de kook met de honing en het citroensap. Doe er de peren en de selder bij. Laat opnieuw koken en neem met een van het vuur. dek af en laat 15 minuten trekken.

  3. 3

    Roer de mosterd los in de druivenpitolie met de azijn. Breng op smaak met zout.

  4. 4

    Bak de ham knapperig in een pan met antiaanbaklaag.

  5. 5

    Schep de peren en de selder met een schuimspaan uit het kookvocht meteen de borden. Lepel er de dressing over. Leg er de ham bij. Werk af met de peperbessen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.