Varkenshaasje met appeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkenshaasje met appeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vlees met een vleugje zoetigheid

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de rozijnen in rum en water. Roer af en toe om.

    Schil 4 grote appels en snij ze in partjes. Sprenkel er wat citroensap over.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Braad het varkenshaasje aan alle kanten aan in wat boter. Kruid met peper en zout, laat rusten onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Bak de appelpartjes in boter. Schep er de geweekte rozijnen (met het vocht) en de suiker over.
    Bak de appels tot ze mooi goudbruin zijn.

  4. 4

    Doe ze met het vlees in een beboterde ovenschotel en zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de rozijnen in rum en water. Roer af en toe om.

    Schil 4 grote appels en snij ze in partjes. Sprenkel er wat citroensap over.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Braad het varkenshaasje aan alle kanten aan in wat boter. Kruid met peper en zout, laat rusten onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Bak de appelpartjes in boter. Schep er de geweekte rozijnen (met het vocht) en de suiker over.
    Bak de appels tot ze mooi goudbruin zijn.

  4. 4

    Doe ze met het vlees in een beboterde ovenschotel en zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.