Trifle met mascarpone en appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Trifle met mascarpone en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig dessert

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Boen de appels goed schoon. Snij ze in blokjes. Vermeng met 1 el honing, 1 el citroensap en de sinaasappellikeur. 

  2. 2

    Klop de mascarpone op met de room en de rest van de de honing. Doe er de rest van het citroensap bij. Klop nog eens goed op.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitsneeuw luchtig door de mascarponecrème. Verkruimel de biscuits.

  4. 4

    Vul mooie hoge glazen met, in laagjes, koekjeskruimels, appeltjes en mascarponecrème. Zet ten minste 1 uur in de koelkast.

  5. 5

    Werk af met noten net voor u het dessert serveert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Boen de appels goed schoon. Snij ze in blokjes. Vermeng met 1 el honing, 1 el citroensap en de sinaasappellikeur. 

  2. 2

    Klop de mascarpone op met de room en de rest van de de honing. Doe er de rest van het citroensap bij. Klop nog eens goed op.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitsneeuw luchtig door de mascarponecrème. Verkruimel de biscuits.

  4. 4

    Vul mooie hoge glazen met, in laagjes, koekjeskruimels, appeltjes en mascarponecrème. Zet ten minste 1 uur in de koelkast.

  5. 5

    Werk af met noten net voor u het dessert serveert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.